Services & Solutions

We go that extra mile

Onze diensten

Klantgericht en toegewijd aan kwaliteit

We werken samen en co-creëren met onze klanten om gedenkwaardige ervaringen te creëren met behulp van bewezen state-of-the-art technologieën.
Kwaliteit is onze standaard en klantensucces onze toewijding.

 

Consulting - Team als een dienst

Het delen van onze ervaringen is de service die wij bieden. We bemannen uw IT-team met ervaren en gekwalificeerde gecertificeerde consultants om een ​​tijdelijk gebrek aan middelen te verhelpen, of een goed uitgebalanceerd consultingteam om specifieke taken of projectonderdelen te ontwikkelen en te implementeren.
Gebieden waarin wij consultants leveren zijn:

  • Front-end ontwikkeling
  • Back-end ontwikkeling
  • DevOps
  • Bedrijfsanalyses
  • Projectbeheer

Dev-Ops

In deze snel veranderende digitale wereld moet u sneller innovatieve producten leveren en de waarde bieden die klanten verwachten.

Daarvoor heeft u een geavanceerd Cloud Hybrid- of Cloud Native-platform nodig.

Dat is waar onze gecertificeerde Kubernetes Dev-Ops-engineers om de hoek komen kijken. Ze helpen u bij het definiëren en implementeren van uw CI/CD-benadering en vergemakkelijken uw Kubernetes-reis, in een strak geïntegreerd platform.

react-native-s-555

Wilt u uw IT-team versterken met extra vaardigheden en ervaring ?

Ons aangepast projectproces

Op Agile gebaseerde co-creatie

Of u nu een nieuw digitaal product, dienst of app wilt starten, of dat u een bestaande applicatie wilt verbeteren, moderniseren of een legacy-systeem wilt overzetten naar nieuwe software-architecturen, wij geloven sterk in co-creatie, waarom?

Omdat u als klant weet en bepaalt hoe u uw bedrijf moet aansturen, zullen we waarde delen of toevoegen in bedrijfsanalyses, uw functionele concepten ter discussie stellen, rekening houdend met software-architecturen, ontwikkelings- en implementatieaspecten, en budget- en tijdsbeperkingen (go-to-market).
Ten tweede communiceren we voortdurend en communiceren we transparant met u, om u op de hoogte te houden van de voortgang van de ontwikkeling en om elke projectstap te demonstreren en u te laten testen voordat deze wordt gelanceerd.

Dit weerspiegelt onze passie voor kwaliteit en klantensucces.

Green Field Co-Creation

U wilt een nieuw digitaal product, dienst, app lanceren? We helpen u uw concept te valideren, door een MVP of POC te ontwikkelen, en helpen u het te ontwikkelen naar een zakelijke oplossing.

App-Tx

Eerst beoordelen we uw bedrijfskritische applicaties, resulterend in een duidelijk plan en budget. Vervolgens brengen we uw legacy applicatie om in een moderne, toekomstbestendige, gebruiksvriendelijke, schaalbare en veilige cloud native applicatie.

Wilt u uw project- of applicatietransformatie-uitdagingen met ons bespreken?